Skocz do zawartości

Witaj Nieznajoma :)

Zdjęcie

krem na cellulit

Rozpoczęty przez Kate404 , Apr 23 2010 03:05 PM

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
  • 52 odpowiedzi w tym temacie

molly

Napisano 09 July 2015 - 12:21 PM

Też ją mam, jest super :)

bibliotekarka11

Napisano 04 September 2015 - 11:09 AM

Też mam tą rękawice, aczkolwiek na cellulit to jakoś specjalnie nie pomaga. Skuteczniejsze są jednak ćwiczenia na to.

zainteresowana

Napisano 30 March 2016 - 08:42 PM

A korzystaliście może z Elancyl Slim Design? Koleżanka kupiła w aptece, farmaceutka poleciła jako lepszą wersję Cellu Slim, i mówi, że faktycznie zobaczyła efekty już po jakichś dwóch tygodniach od rozpoczęcia kuracji. Też chyba się skuszę. A może ktoś może się podzielić jakąś opinią? Korzystaliście? Gdzie kupowaliście?

bibliotekarka11

Napisano 31 March 2016 - 12:38 PM

Ja nie do końca jestem przekonana do takich specyfików. Jednak ćwiczenia powinny zrobić swoje.

misiaczka85

Napisano 16 June 2016 - 12:44 PM

A co sądzicie na temat masażu antycellulitowego? Znalazłam taki masaż w studio  http://www.studiotwo...a.com/oferta-13 . Myślę, że w połączeniu z dieta i kremami efekty szybko będą widoczne. 

Basiencja

Napisano 04 July 2016 - 12:26 AM

Ja też mam ten nowy Elancyl. Mnie zainteresowały badania Elancylu, których wynikiem jest Slim Design. Jest kapitalny. Ja zauważyłam po tygodniu, że coś zaczyna się fajnego dziać.Pomyślałam, czy by nie zastosować z Elancylem tej chińskiej bańki o której piszecie. Czy może macie talie doświadczenia?

Basiencja

Napisano 04 July 2016 - 12:27 AM

Ja też mam ten nowy Elancyl. Mnie zainteresowały badania Elancylu, których wynikiem jest Slim Design. Jest kapitalny. Ja zauważyłam po tygodniu, że coś zaczyna się fajnego dziać.Pomyślałam, czy by nie zastosować z Elancylem tej chińskiej bańki o której piszecie. Czy może macie talie doświadczenia?

Arlena

Napisano 27 July 2016 - 01:45 PM

Kremy nie usuną celolitu całkowicie, najwyżej poprawią wygląd na parę tygodni tzn. na okres stosowania ich, albo nawet krócej. Poza oczywiście regularnymi ciężkimi ćwiczeniami można też zastosować zabiegi odchudzające lub ujędrniające, których efekty widać bardzo szybko i są całkowicie bezbolesne i nieinwazyjne. Klinika w Warszawie(druga jest chyba też w Nowym Sączu), którą mogę polecić to: http://www.qclinique.pl/ .Naprawdę profesjonalne podejście i zabiegi nie są drogie. :)

Ikaa55

Napisano 12 August 2016 - 01:33 PM

A co to znaczy,że nie są drogie? Możesz podać ceny?

sylwia4012

Napisano 22 August 2016 - 09:35 AM

Ktoś wspomniał, że drenaż limfatyczny jest skuteczny. To prawda. Drenaż limfatyczny ma bowiem nie tylko działanie stricte lecznicze, ale także estetyczne. Dobrze przeprowadzony usprawnia przepływ limfy w organizmie.Redukuje obrzęki itp. Ale jak mówię, musi być dobrze wykonany. Inaczej może być nawet niebezpieczny. Tutaj http://www.mobilemed...az-limfatyczny/ namiary na MobileMed. Z tego co się orientuję to wykonują tego typu zabiegi.

justynam

Napisano 02 November 2018 - 08:01 AM

Z tego co wiem to nie ma

justynam

Napisano 02 November 2018 - 08:03 AM

Bo  nie ma. Wiele osob liczy na to,ze taki krem pomoże im w walce z cellulitem ale krem nie ma takiego działania.Wpływa jedynie na zewnętrzne warstwy.A cellulit ma to do siebie,ze powstaje o wiele głebiej.Dokładnie tam gdzie krem nie dociera. 

Co polecam

Picie dużej ilości wody

Zbilansowana dietę

Ćwiczenia

oraz ewentualnie masaze.Ale nie masaż bańką chińską, który wiele dobrego Wam nie da, ale coś porządnego. Bardzo dobre działanie ma na skórę endermologia. 

https://beautytower....i/endermologia/ -

Użytkownik justynam edytował ten post 30 November 2018 - 10:13 AM

beecia

Napisano 05 November 2018 - 01:25 PM

Niestety nie pomoże. Zdecydowanie lepszy sport i szczotkowanie na sucho.