Skocz do zawartości

Witaj Nieznajoma :)

Zdjęcie

czas wolny

sport uroda zdrowie

Rozpoczęty przez ada00 , Jul 20 2017 04:36 PM

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
  • 20 odpowiedzi w tym temacie

ada00

Napisano 20 July 2017 - 04:36 PM

Hey , Co robicie w wolnym czasie ? Bo poszukuję jakiegoś zajęcia i może mi podpowiecie :)

polinusia

Napisano 20 July 2017 - 06:23 PM

Ja w końcu mogę pozwolić sobie na naukę języka angielskiego :) Od dawna chciałam odbyć jakiś kurs , ale nie miałam czasu . Dziś chodzę do szkoły Lincoln http://lincoln.edu.p...-english-exams/ . I jestem bardzo zadowolona i ze szkoły i z tego że już potrafię bardzo dużo :)

icecream

Napisano 26 July 2017 - 09:25 PM

Ja w wolnym czasie uprawiam triathlon - rower, bieganie, pływanie. Moja kuzynka mnie do tego namówiła i jest to naprawdę świetny, ale bardzo wymagający sport i trzeba zadbać też o odpowiedni strój. Ta sama kuzynka poleciła mi sklep http://365sportu.pl/...je-triathlonowe. :)

icecream

Napisano 26 July 2017 - 09:25 PM

:)

Irma

Napisano 21 August 2017 - 06:00 PM

Powiem Wam szczerze, że sama nie wyobrażam sobie dnia, bez jazdy na rowerze. Niestety ostatnio odczuwam coraz większe dolegliwości ze strony stawu kolanowego. W związku z czym zaczęłam rozglądać się za jakąś alternatywą dla klasycznego sprzętu. Nawet znalazłam świetny artykuł, dotyczący tego, jaki rower elektryczny wybrać na http://portal.bikewo...ktryczny_wybrac i najpewniej się na jakiś zdecyduję. Póki co jednak muszę nieco przeanalizować parametry, porównać ceny, choć nie ukrywam, że patrząc na stronę stylistyczną, BATAVUS CNCTD E-GO totalnie mnie urzekł, chociażby ze względu nie nietypową ramę :).

knall

Napisano 23 August 2017 - 10:28 AM

Ja lubię ogród i pracę w nim.

click to read more

lams

Napisano 24 August 2017 - 12:25 PM

Ja uwielbiam rowery wszelkiej maści, zwłaszcza te zabytkowe. Często wypożyczam stare rowery w Warszawie na WygodnyRower.pl i sobie nimi jeżdżę po mieście zwiedzając dawno nieodwiedzane zakątki. Taka moja mała pasja :)

mami1

Napisano 24 August 2017 - 09:31 PM

A ja uwielbiam rower, ale tylko w piękną pogodę, gdzie jez chlodno i robi się okres jesienno-zimowy to wolę ten czas spedzic w domu. Zastanawiam sie nad zakupem orbitreka https://www.asport.p...reki--trenazery Koleżanka ma i bardzo sobie chwali, no i efekty też widać :)

Dennisspupe

Napisano 03 September 2017 - 06:29 AM

Schuhe Prada Ebay
    Make sure to load the resource box of your post with unique information. It is essential that you set your back links in this container and entice these people to want to learn about what you are covering. Without this details, you will not pick up on the reader's interest.

4084-nike-air-max-1-blau-rot.jpg

Unless you have got a tripod accessible to use for reduced lighting circumstances, try using your motor unit travel. Try and change it up to substantial after which go to get a series of photos. Neglect the initial chance and just retain the other people that will almost always be sharper than the initial.

10642-nike-roshe-run-flower-edition.jpg

Dennisspupe

Napisano 03 September 2017 - 06:29 AM

Nike Free Run 5.0 Laufschuh
    If you've actually heard that old adage "calculate 2 times and lower when," then you're on the right path to discovering the proper way of producing renovations. That isn't all you need to know, nonetheless. So find out what you don't know inside the report listed below.

3730-fake-belt-louis-vuitton.jpg

When you are operating your mlm business away from your office at home, get business insurance! Standard home insurance doesn't protect enterprise products for many money, so contact your insurance firm and see what your protection is. If it's insufficient, think about including home based business insurance plan to ensure that you don't lose everything when it comes to a tragedy.

4818-adidas-gazelle-klettverschluss.jpg

Dennisspupe

Napisano 03 September 2017 - 06:30 AM

Ralph Lauren Schuhe Blau
    Dental hygiene is vital, even should you not have natural pearly whites. In the same way you would remember to brush your teeth, be sure that you remember to brush your dentures. Additionally it is crucial that you brush your mouth or make use of a mouth scraper, which eliminates microorganisms that can cause bad breath.

1625-abercrombie-outlet-florida.jpg

When you choose to quit as well as your give up-day comes, do away with all smoking paraphernalia. This means lighters, ashtrays, cigarettes and assorted things that might help remind you of your cigarette smoking routine. This helps protect against unintentional sparks in your house, and allow you to keep charge of your atmosphere.

21404-jordan-3-wei%C3%83%C5%B8.jpg

Adamila021

Napisano 18 September 2017 - 08:43 PM

Najlepiej jest ten czas bardzo dobrze spozytkowac :) moze jakis sport, albo inna ciekawa rozrywka. U mnie to bylo fotografowanie. Bardzo spełnia mnie ta pasja i mysle ze was tez moze szybko zająć. Polecam wam blog http://blog.empikfot...i-empikfoto-pl/ w tym temacie

Nola90

Napisano 20 September 2017 - 05:24 PM

Popytaj też znajomych w tym temacie. Myślę, że znajdziesz jakieś dobre informacje.

Świat jest pokręcony i przez to powstaje trójwymiarowa głębia. Jak ktoś chce mieć wszystko proste, powinien żyć w świecie opartym na ekierce

elkomi

Napisano 22 September 2017 - 01:29 PM

W czasie wolnym trzeba robić coś z partnerem żoną dziećmi ! 

Mary22

Napisano 18 October 2017 - 01:03 PM

Ja się zdecydowanie zgadzam z moim poprzednikiem. Nic dodać, nic ująć z jego wypowiedzi :)

W marzeniach nie musisz ustanawiać żadnych podziałów.

magda906

Napisano 13 December 2017 - 10:39 PM

Można tez postawić na kulturę, może teatr? W Warszawie dla ceniących dobry humor Teatr Komedia ma ciekawe propozycje, zerknijcie https://teatrkomedia.pl/repertuar , może to pomysł na nadchodzący weekend?

Terkowska

Napisano 18 July 2018 - 07:43 AM

W wolnym czasie można robić wiele rzeczy, ważne żeby nam do odpowiadało.

justynam

Napisano 02 November 2018 - 07:39 AM

Hey , Co robicie w wolnym czasie ? Bo poszukuję jakiegoś zajęcia i może mi podpowiecie :)

Polecam zrobić coś co przyda Ci sie w przyszłości.Sama uczę się w wolnym czasie angielskiego Zaczęłam sie konkretniej uczyć bo z pracy wymagali jednak teraz robię to dla siebie
    mogę oglądać angielskie filmy i czytac angielskie książki

czuję się bardziej pewna na wakacjach bo mogę się lepiej skomunikować

jak również dostałam awans w pracy

Polecam jednak zastanowić się nad zapisaniem się do szkoły językowej.Będzie Wam o wiele łatwiej jeśli chodzi o naukę.Samodzielnie trudno jest się w domu uczyć.... W szkole pomogą Wam z gramatyką oraz będziecie mogli nauczyć się mówienia. 

https://www.studium....ezyk-angielski/  - sama chodzę do tej szkoły w Łodzi

Użytkownik justynam edytował ten post 23 November 2018 - 12:18 PM

Terkowska

Napisano 09 November 2018 - 06:47 AM

Jak dla mnie najlepiej byłoby zająć się czymś aktywnie, może jakiś sport? Możliwości jest wiele, a obecnie w każdym mieście jest mnóstwo basenów, siłowni, klubów fitness i innych sportów.

Użytkownik Terkowska edytował ten post 09 November 2018 - 06:50 AM

beecia

Napisano 04 March 2019 - 01:57 PM

Ja staram się zrobić wszystko, by sport był moim hobby. Jestem na to jednak zbyt leniwa.