Skocz do zawartości

Witaj Nieznajoma :)

Zdjęcie

Książka 50 Twarzy Grey'a

Rozpoczęty przez marianna.kumbel , Jan 28 2013 09:52 PM

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
  • 35 odpowiedzi w tym temacie

marianna.kumbel

Napisano 28 January 2013 - 09:52 PM

Czytałyście słynna trylogię o Grey'u ?? Jestem po pierwszej części "50 twarzy Grey'a" i jestem pod wrażeniem jak ładnie i ciekawie można pisać o hmmm... mało klasycznym sexie :)

Tryszka

Napisano 28 January 2013 - 10:39 PM

:) czytam i też mi się podoba. Nic więcej nie napisze, bo się wstydzę heheheheh

Inka_27

Napisano 29 January 2013 - 08:34 AM

Czytam drugą część. Nie mogłam się doczekać po tym jak się skończyła pierwsza!!! Trochę czuję się zażenowana czytając ją, ale wciąga naprawdę. Różne słyszałam opinie, ale książkę poleciła 6 osoba z kolei to postanowiłam kupić i nie żałuję.

Kate404

Napisano 29 January 2013 - 08:57 AM

Ja już przeczytałam wszystkie 3 części :D Znalazłam fajny komentarz do książki i się pod nim podpisuje: "Hipnotyczna, uzależniająca, iskrząca seksem i erotyką powieść, której nie sposób odłożyć."

Pauli1990

Napisano 29 January 2013 - 04:48 PM

Dziewczyny wstyd się przyznac ale ja byłam na bieżąco ze wszystkimi częściami i niedawno skończyłam 3 raz czytac całą serie!! jak jakaś inna:) ale na tym koniec czekam na ekranizację...uzależniłam się od tych książek cóż zrobić za każdym razem wciągała tak samo! polecam wszytskie 3 części ale fakt jest taki że z każdym następnym tomem jest więcej akcji i kryminału co mi się bardzo podoba:) oczywiście w żadnej części nie brakuje erotyki i dobrze a co:) !

Jelonek

Napisano 29 January 2013 - 07:42 PM

Też przeczytałam wszystkie 3 części, a tą ostatnią pochłonęłam w 3dni, tak byłam spragniona zakończenia :) Pierwsza część jest zdecydowanie najlepsza, najbardziej wciągająca no i oczywiście ma najwięcej opisów waniliowego (i nie tylko) sexu...Nie jednokrotnie jak czytałam tą książkę miałam uśmiech na twarzy i zapewne czerwone uszy od pikantnych szczegółów :P :P :P
    • Tryszka lubi to

marianne_90

Napisano 29 January 2013 - 08:03 PM

pewnie się teraz narażę, ale moim zdaniem książka jest beznadziejna. Przeczytałam jedną część i nie miałam ochoty na więcej, uważam, że może spodobać się jedynie osobom niezadowolonym z własnego życia erotycznego, albo takim, które go nie posiadają wcale...

Tryszka

Napisano 29 January 2013 - 08:32 PM

Nie narażasz się :) czekałam na negatywny komentarz. Nie każdemu musi się podobać. Jestem tylko troszkę innego zdania. Nie uważam, że jest tylko dla osób mających problemy łóżkowe :)

Kate404

Napisano 29 January 2013 - 08:50 PM

Ja mam zajebiste życie seksualne i tym bardziej fajnie mi się czytało książkę, Zawsze można wypróbować czegoś nowego :) Szczególnie właśnie polecam książkę kobietom, które nie lubią seksu. Może im się zachce. Mówię poważnie!!!!!!

Jelonek

Napisano 30 January 2013 - 07:22 AM

Zgodzę się z moją poprzedniczką, że ta książka może wnieść coś nowego do życia erotycznego wielu osób.

Madzia

Napisano 30 January 2013 - 08:19 AM

No to zachęciłyście mnie do przeczytania tej książki!!!!! :blush: Na pewno Wam dam znać jakie będą moje odczucia, zaintrygowałyście mnie. Słyszałam już o tej książce od paru osób. To będzie wstyd nie przeczytać jej hihihihihihihih

marianna.kumbel

Napisano 30 January 2013 - 08:41 AM

Oooo jaka rozmowa. Książka robi zamieszanie. Powiem Wam po cichu, że ja po czytaniu mam większą ochotę na sex, z czego mój mąż jest bardzo zadowolony :P a zaznaczam nie jestem już młoda!

KasiaG

Napisano 30 January 2013 - 02:16 PM

hahahahahahahahaha dostałam tą książkę na urodziny OD KOLEGI!!! bo słyszał, że fajna...no do siódmego rozdziału tak się śmiałam sama do siebie, dawno nie czytałam takiej książki ja to raczej proza poetycka. A od siódmego czy ósmego rozdziału...się zaczyna. Na razie jestem na 170 stronie...Fajnie się czyta lekko napisana, łatwy styl no a treść to chyba każdy już wie...mocno erotyczna. Dziennik Nimfomanki nie przeczytałam do końca, jakoś styl mi się nie podobał a tą naprawdę sama się czyta. ")A co do odczuć czy wniesie coś do mojego życia czy coś mnie zainspiruje to zupełnie nie wiem...chyba za mało jeszcze przeczytałam...ale ogólnie polecam ;)

Kate404

Napisano 30 January 2013 - 02:53 PM

oj mało, mało! Zobaczysz potem :)

Evellinee

Napisano 30 January 2013 - 05:37 PM

Mi osobiście bardzo fajnie się czyta tą książkę i też mam czerwone uszy wtedy :)

Pauli1990

Napisano 30 January 2013 - 07:35 PM

Nie ma to tamto ogólnie książka the best! oczywiście nie wszystkim przypadnie do gustu (dziwne by było jakby tak było) ale to przecież nie o to chodzi:) dla mnie największym dylematem była kwestia taka : jak przejść teraz do normalnej lektury? hehe

Angela8020

Napisano 31 January 2013 - 07:14 AM

Kurcze mam to samo! Wydaje mi się, że teraz inne książki nie będą mi się podobały :D

Judy

Napisano 03 February 2013 - 12:16 PM

A mnie Grey ostatnio doluje...bo jak tu teraz znalesc takiego faceta? ;)

Angela8020

Napisano 03 February 2013 - 12:29 PM

Oj lepiej nie szukaj, bo chyba nie da się znaleźć. Zresztą ja wcale nie chciałabym takiego faceta. Daj spokój, tylko bym się wkurzała na niego. Wiesz, zawsze można poduczyć swojego osobistego faceta co mógłby robić w łóżku :) faceci lubią jak kobieta mówi czego pragnie, ale broń boże nie pokaż mu, że jest beznadziejny w łóżku, bo skończy się Wasz związek. Męska duma w tej kwestii jest zbyt ważna.
    • Judy lubi to

Pauli1990

Napisano 03 February 2013 - 01:28 PM

Ale wiecie co to juz nie chodzi o sprawy łóżkowe nawet... ta ksiażka pokazuje jak się powinien zachowywać facet. Być kulturalny, opiekuńczy ( ok tu jest nadopiekuńczość ale w wielu wątkach się ona sprawdziła), komplementować kobiety i dać jej poczuć że jest najważniejsza i najpiękniejsza noi dostarczac jej odpowiedniej rozrywki. Bądź co bądź ale oprócz erotyzmu ta książka pokazuje inne kwestie o których w realu można tylko pomarzyć:) ( nie twierdzę, że zawsze ale uogólniam).