Skocz do zawartości

Witaj Nieznajoma :)

Zdjęcie

Dieta od czego zacząć?

Rozpoczęty przez Dawid453 , Feb 19 2012 10:28 PM

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
  • 28 odpowiedzi w tym temacie

kajo

Napisano 17 September 2016 - 06:39 PM

Dieta dukana nie jest zbyt zdrowa...

invisible

Napisano 26 September 2016 - 12:20 PM

Ja z kolei wiele razy spotykałam się z opiniami, że Dukan jest niezdrowy i nie powinno się stosować tej diety. Byłam na niej tylko kilka dni, bo uważam, że była przesadnie ograniczająca i prawie niczego nie można było podczas niej jeść. Moim złotym środkiem okazało się zmniejszenie porcji, zastąpienie pewnych składników bardziej wartościowymi i przede wszystkim dużo, dużo ruchu oraz wody. I to pomogło mi schudnąć, a nie jakieś cudaczne diety.

bibliotekarka11

Napisano 27 September 2016 - 07:41 AM

Dieta dukana nie jest zbyt zdrowa...

Diety ograniczające duże grupy produktów nie są najlepsze. Trzeba na nie uważać.

Ikaa55

Napisano 14 November 2016 - 12:37 PM

Ja zaczęłabym od motywacji, planu i ćwiczeń. Dobrze też podzielić sobie ilość posiłków na kilka mniejszych.

magda906

Napisano 14 August 2018 - 01:18 PM

Myślę, że warto zacząć od poradzenia się dietetyka, efekty będą szybciej zauważalne i trwalsze. Tutaj https://www.konsultexpert.pl/dietetics powinni pomóc, poradzić jaką dietę wybrać, jakie ćwiczenia.

Izolda

Napisano 16 November 2018 - 03:19 PM

Najlepiej zacząć od odpowiedniej motywacji.

Izolda

Napisano 16 November 2018 - 03:20 PM

Izolda

Napisano 16 November 2018 - 03:20 PM

Aniakkk

Napisano 18 March 2019 - 11:28 AM

No właśnie z tym bywa róznie i wszystko tak naprawdę zależy od firmy jaką wybierzesz. Są firmy, które mają smaczniejsze diety pudełkowe, są firmy, które mają już nie takie smaczne opcje.... Sama jednak raczej bym sobie na to nie pozwoliła z powodu wysokiej ceny. Lepiej jest samodzielnie gotować, przynajmniej wiemy, jakich składników użyłyśmy do naszych potraw.
    Jeśli szukacie jakiegoś dobrego środka na odchudzanie, polecam poczytać sobie o Cbd

Konopie mogą mieć bardzo dobry wpływ na odchudzanie, z uwagi na to, ze sprzyjają spalaniu tłuszczu.