Napisano 19 February 2012 - 10:28 PM
Napisano 20 February 2012 - 07:47 AM
Specjalizujemy w odchudzaniu kobiet. Jedyne co mogę dla Ciebie tutaj zrobić to odpowiedzieć na pytania dotyczące diety Dukana. Jeśli zdecydowałabyś się na nią to proszę pytaj z czym masz problem. Dieta jest banalna, wystarczy mieć w lodówce odpowiednie składniki i dużo silnej woli! Wielu facetów jest czy było na Dukanie i bardzo sobie chwalą tą dietę.
Artykuły o diecie Dukana na Pelli zawierają wszystkie potrzebne informacje. Jednak najlepiej jakbyś po prostu kupił książkę. Dukan jest dla osób zupełnie zdrowych, którzy nie mają problemów z wątrobą, nerkami czy metabolizmem.
Wybrane artykuły:
1. Dieta Dukana
2. Czy dieta Dukana jest dla Ciebie?
3. W skrócie Podstawowe zasady diety Dukana
4. Wady diety Dukana
Na forum znajdziesz również wiele przepisów dla fazy I i II.
Czekam na odpowiedź

Napisano 25 February 2012 - 10:08 PM
Napisano 27 February 2012 - 10:32 AM

Napisano 27 February 2012 - 07:00 PM
Napisano 28 February 2012 - 07:37 AM

Napisano 28 February 2012 - 08:15 PM
Napisano 29 February 2012 - 07:21 AM

Napisano 29 February 2012 - 07:26 AM
Guest_MistyJhones_*
Napisano 11 February 2015 - 12:01 PM
Jeśli nie są używane do tego można dodać inne smaczne składniki w twój sok, który może zrobić to proste dla Ciebie. stąd
Juicing
Napisano 22 June 2016 - 02:15 PM
Zanim zaczniesz stosować dietę Ducana, to poczytaj trochę o niej, bo nie jest dla każdego. Słyszałam już o przypadkach, gdzie ludzie się za nią brali i nie wychodziło to najlepiej. Sporo informacji można znaleźć na stronie nadiecie.net. W sumie to jest tak, że każda dieta musi być dobrze poznana zanim się ją wdroży, bo można sobie zrobić krzywdę.
Napisano 22 June 2016 - 02:15 PM
Zanim zaczniesz stosować dietę Ducana, to poczytaj trochę o niej, bo nie jest dla każdego. Słyszałam już o przypadkach, gdzie ludzie się za nią brali i nie wychodziło to najlepiej. Sporo informacji można znaleźć na stronie nadiecie.net. W sumie to jest tak, że każda dieta musi być dobrze poznana zanim się ją wdroży, bo można sobie zrobić krzywdę.