Skocz do zawartości

Witaj Nieznajoma :)

Zdjęcie

Prezent pod choinkę

Rozpoczęty przez Inka_27 , Dec 11 2009 01:12 PM

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
  • 87 odpowiedzi w tym temacie

Inka_27

Napisano 11 December 2009 - 01:12 PM

Mój odwieczny problem. Co mam kupić mamie pod choinkę. Rok temu kupiłam jej kosmetyczkę. Perfumy ma, kosmetyków nie potrzebuje, a jakiś sweterek nie wchodzi w grę bo ma taki gust, że wolę nie ryzykować ;)

Anka-k1

Napisano 11 December 2009 - 04:10 PM

Jeśli lubi wino to ja proponuję taki zakup. Tylko dowiedz się jakie lubi najbardziej. Jeśli nie lubi wina to kup po prostu jakieś ładne czekoladki.

Angela8020

Napisano 15 December 2009 - 11:38 AM

Ja proponuję pidżamke ;) jakąś cieplutką. Nie jest to duży wydatek, a na pewno będzie zadowolona. Nawet jak się nie będzie podobać to przecież nie wychodzi w tym na ulicę. Musi być tylko wygodna.

Madzia

Napisano 18 December 2009 - 03:16 PM

Ja mojej kupiłam zestaw do kąpieli: świeczki zapachowe, różne olejki i żel do mycia. Ona uwielbia siedzieć długo w wannie przy świecach ;) może coś takiego?

milk_honey

Napisano 28 November 2010 - 06:30 PM

Myślę, że dość pewnym prezentem byłoby coś ze sprzętów AGD do kuchni:). Kobiety lubią takie rzeczy. Mógłby to być ekspres do kawy czy czajnik elektryczny. Oczywiście najlepiej by było, żeby był nie tylko solidny, ale też fajnie wyglądał. Czajniki marki Savion wyglądają atrakcyjnie i z tego co się orientuję kosztują ok. 50 zł, także niedużo.

lidka

Napisano 03 December 2010 - 10:27 AM

Anka-k1 napisał:
    [quote]Jeśli lubi wino to ja proponuję taki zakup. Tylko dowiedz się jakie lubi najbardziej. Jeśli nie lubi wina to kup po prostu jakieś ładne czekoladki.[/]

Zawsze, gdy mam problem z prezentem wybieram wino.;) Wg mnie jest to prezent uniwersalny, na każdą okazję i na pewno się nie zmarnuje. W tym roku, nawet nie ruszyłam się z domu, żeby je kupić, tylko zamówiłam przez internet. Czekam właśnie na przesyłkę z Winezji.:)

sonia

Napisano 04 December 2010 - 11:43 AM

U mnie nie wyszedł by myk z winem. No bo kto sprzedałby mi wino? ;) Jeszcze rok trzeba poczekać :(

Tryszka

Napisano 06 December 2010 - 07:42 AM

No to rzeczywiście problem;)

syska

Napisano 27 October 2011 - 01:30 PM

I znowu zbliżają się święta :) Ja już teraz powoli planuje prezenty i już nawet mam pomysł co kupię mamie ;) Jakąś ładną filiżankę i z 2-3 rodzaje herbaty z herbaciarni :)

Angela8020

Napisano 03 November 2011 - 09:53 PM

Świetny prezent!! Uwielbiam herbatki i moja mama też! Filiżanek ma dużo, więc ja kupię ładne pudełko na herbate ;)

Gruszka65

Napisano 07 December 2011 - 11:41 AM

AGD to świetny pomysł i też nie trzeba wychodzić z domu, bo kurier przywiezie po paru dniach. Ostatnio wszystko zamawiam na: http://www.zadowolen...iki_do_zabudowy i już urządziłam cały dom i prezenty też mam porobione. Dla mamy czajnik bo ona psuje co kilka tygodni. Wie, ze jak się użyje odkamieniacza to zaraz cieknie ale jej to nie zraża

anne

Napisano 09 December 2011 - 12:55 PM

Czajnik psuje się co kilka tygodni?? To jakaś tandeta musi być...

elle

Napisano 12 December 2011 - 01:26 PM

a może własnoręcznie zrobiony album ze zdjęciami ?:)

Efektowna

Napisano 12 December 2011 - 02:22 PM

To jest dobry pomysł, takie prezenty zawsze się podobają :)

Tryszka

Napisano 13 December 2011 - 12:34 PM

Taki prezent zawsze jest dobrym pomysłem ;)

anne

Napisano 13 December 2011 - 04:09 PM

Ja chyba kupię zwykłe białe kubki i coś na nich namaluję albo napiszę farbami do ceramiki :) Takie handmade prezenty w tym roku będą :)

Madmłazel

Napisano 21 June 2012 - 12:12 PM

Ale się zagolopowałam, do tematu o świętach w czerwcu ;). Chyba jeszcze nie czas na takie rozmyślania, ale jakby co mam inspiracje ;) .

bianka_marta

Napisano 05 July 2012 - 10:32 AM

Ja żeńską część mojej rodziny obdarowuje wyjątkową biżuterię. Sklep By Dziubeka, jest sprawdzonym i uwielbianym przeze mnie miejscem. Mają tam spory asortyment, jestem pewna że każdy znajdzie sobie coś odpowiedniego . Niskie ceny, oryginalny i różnorodny styl.

Aniakkk

Napisano 27 August 2012 - 04:13 PM

Ja moją mamę w zeszłym roku obdarowałam zestawem nowoczesnych noży kuchennych w bloku i była bardzo z tego prezentu zadowolona. Lubi praktyczne rzeczy więc trafiłam w jej gust ;) Poza tym widzę, że przydają jej się codziennie.

marta2000

Napisano 10 December 2012 - 08:31 PM

Mnie jakoś noże nie przekonują. Staram się dawać takie prezenty,jakie sama chciałabym otrzymywać,a podoba mi się np. to: http://www.kuzniasre...u_7g_19564.html lub to: http://www.kuzniasre...lczyki/strona7/