Skocz do zawartości

Witaj Nieznajoma :)

Zdjęcie

Ziemia Egipska

Rozpoczęty przez anne , Oct 12 2011 11:06 AM

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
  • 78 odpowiedzi w tym temacie

anne

Napisano 12 October 2011 - 11:06 AM

Słuchajcie, ostatnimi czasy często trafiam na artykuły, dyskusje czy recenzje dot. Ziemi Egipskiej, czyli pudru w kamieniu, jeśli ktoś nie słyszał:) Ale to co wczoraj zobaczyłam na youtube sprawiło, że chcę tę Ziemię, a w ogóle to wszystko najlepiej! Mam co prawda cienie tej firmy, zresztą chyba już gdzieś o nich pisałam z tego co pamiętam, ale nie wiedziałam, że można takie cuda tymi kosmetykami zdziałać:) Babeczka ma tak fenomenalny makijaż, że nie mogę wyjść z podziwu, choć nie należy do typowych piękności z pierwszych stron gazet, ale ma coś w sobie...Co o tym myślicie?

Ps. Ma też filmik Jak schudłam 26 kg, więc też coś w naszej tematyce:P

youtube
    • WilbJabDauts lubi to

Tryszka

Napisano 12 October 2011 - 12:09 PM

Kojarzę tą dziewczynę z netu. Jest fajna, bo mówi normalnie i rzeczywiście można jej zaufać w kwestii kosmetyków. btw. makijaż ma super!!

Kate404

Napisano 13 October 2011 - 08:44 AM

POdoba mi się!! Wrzuć ten drugi filmik ;)

anne

Napisano 13 October 2011 - 11:26 AM

Tryszka też mi się wydaje, że gdzieś już ją widziałam, ale filmik z bikorem, bije na głowę zdjęcia, tzn. to jak Ona na nim wygląda:)

Kate404 filmik dla Ciebie :)

anne

Napisano 24 October 2011 - 10:29 AM

Kusi mnie, oj kusi ta Ziemia. Ajajaj! Chyba trzeba będzie odwiedzić sklep bikora niedługo ;) W sumie święta się zbliżają, więc będzie okazja, żeby kupić sobie coś ładnego :) A tak w ogóle to życie jest zbyt krótkie, żeby rezygnować z małych przyjemności...O! :)

syska

Napisano 27 October 2011 - 01:22 PM

Kusi mnie, oj kusi ta Ziemia. Ajajaj! Chyba trzeba będzie odwiedzić sklep bikora niedługo ;) W sumie święta się zbliżają, więc będzie okazja, żeby kupić sobie coś ładnego :) A tak w ogóle to życie jest zbyt krótkie, żeby rezygnować z małych przyjemności...O! :)

Oooo i takie podejście mnie się podoba :) Trzeba mieć coś z tego życia, a co jak nie zakupy najlepiej wpływają na nasze samopoczucie :P

Jeśli chodzi o makijaż- naprawdę super, strasznie mi się podoba! A o samej Ziemi też już słyszałam, ale nigdy nie widziałam na żywo. Anne, mogłabyś jakieś zdjęcie wrzucić tego pudru, bo jestem ciekawa jak to w rzeczywistości wygląda? :) Oczywiście jeśli to nie problem :)

anne

Napisano 09 December 2011 - 12:25 PM

Ojej, dawno mnie tu nie było :) Własnej Ziemi Egipskiej jeszcze nie posiadam, ale wrzucam zdjęcia z netu :) Załączony plik  ziemiaegipska.jpg   53.29 KB   0 Ilość pobrań

Efektowna

Napisano 12 December 2011 - 02:15 PM

Ja mam swoją własną, osobistą Ziemię BI-KOR :) Super kosmetyk, jeden z moich ulubionych. Wstawiam zdjęcie (sorry za słabą jakość) Załączony plik  ziemia.jpg   44.54 KB   0 Ilość pobrań

anne

Napisano 13 December 2011 - 04:07 PM

No to widzę, że mamy kolejną amatorkę ziemi bikor na forum :) Krąg się poszerza :P

wiolkas

Napisano 21 December 2011 - 05:18 PM

Heh... gdyby nie ten temat to pewnie już był złożyła zamówienie. No właśnie - dlaczego Ziemia Bi-kor, a nie IKOS? Byłam w 100% pewna, że ten drugi kosmetyk jest "lepszy". Możecie się wypowiedzieć?

Pelka

Napisano 22 December 2011 - 04:50 PM

To zależy od osobistych doświadczeń. Ziemii firmy Bi-kor nie znam. Jedynie widziałam info w necie. Korzystałam tylko z ziemi IKOS. Być może w przypadku koleżanek na forum, tamten kosmetyk się lepiej sprawdza? Mnie IKOS odpowiadał, więc stale korzystam.

anne

Napisano 23 December 2011 - 10:15 AM

Heh... gdyby nie ten temat to pewnie już był złożyła zamówienie. No właśnie - dlaczego Ziemia Bi-kor, a nie IKOS? Byłam w 100% pewna, że ten drugi kosmetyk jest "lepszy". Możecie się wypowiedzieć?

Skoro byłaś na 100% pewna, to chyba nie ma tu miejsca na zmianę decyzji, hmm? I dziwne, że logujesz się na forum, które nie jest strikte poświęcone tematyce kosmetyków i zadajesz takie pytanie, a nawet szukając w googlach po frazie „ziemia egipska” to Pella wyskakuje dopiero na 3 stronie...więc skoro poczułaś słuszną niepewność, to może warto popytać na jakimś specjalistycznym forum, nie sądzisz, że to będzie rozsądniejsze? I jeszcze jedno, kto Ci powiedziała, że Ikos jest „lepszy” i dlaczego tak twierdził, hmm?

To zależy od osobistych doświadczeń. Ziemii firmy Bi-kor nie znam. Jedynie widziałam info w necie. Korzystałam tylko z ziemi IKOS. Być może w przypadku koleżanek na forum, tamten kosmetyk się lepiej sprawdza? Mnie IKOS odpowiadał, więc stale korzystam.

Och, kolejne cudowne jednopostowe logowanie :) Skoro masz swoją Ziemię I K O S, (żeby przypadkiem nikt nie miał wątpliwości) to doradź coś swojej poprzedniczce, wykaż wyższość swojego kosmetyku nad innymi. :)

A tak w ogóle, to te wasze wpisy (po jednym poście na głowę) śmierdzą jakąś prowokacją...

Kulesza

Napisano 23 December 2011 - 01:10 PM

Wiesz anne forum służy do tego aby wymieniać się opiniami ale jak już się na nie wchodzi to wypadałoby się chociaż przywitać i zapoznać z regulaminem, a te ich posty są nieco dziwne... nie mówiąc już o tym o czym wspomniałaś, ale nie przejmujmy się :P

Jak oceniasz tę ziemię ? często słyszę o ziemii egipskiej, przybliż trochę temat, skład, jak kryje itd. ?

wiolkas

Napisano 23 December 2011 - 03:06 PM

Skoro już piszecie o dziwnych postach to Waszych wpisów kompletnie nie rozumiem, a szczególnie teorii spiskowych anne. Przy każdym wejściu nowej osoby na forum piszesz teorię jak tu się pojawiła i dlaczego? Jeśli to Twoje forum to możesz bez problemów sprawdzić i zobaczyć, że weszłam tu z Google, a zresztą tłumaczyła się nie będę. A pewna "lepszości" byłam po lekturze innych serwisów. Chyba tylko tutaj pojawia się wyłącznie ziemia Bi-kor. anne, a już komentarz do wypowiedzi tej drugiej osoby jest co najmniej dziwny... skoro nie zna Bi-kora to jak ma cokolwiek porównywać i doradzać?

anne

Napisano 27 December 2011 - 02:39 PM

Skoro już piszecie o dziwnych postach to Waszych wpisów kompletnie nie rozumiem

A czego drogie dziewczę nie rozumie? :)

Przy każdym wejściu nowej osoby na forum piszesz teorię jak tu się pojawiła i dlaczego?

Nie zawsze, ale czasem mi się zdarza, zwłaszcza gdy jakiś przypadek szczególnie mnie zainteresuje :)

Jeśli to Twoje forum to możesz bez problemów sprawdzić i zobaczyć, że weszłam tu z Google, a zresztą tłumaczyła się nie będę.

Moje forum :woohoo: Chciałabym :)

A pewna "lepszości" byłam po lekturze innych serwisów. Chyba tylko tutaj pojawia się wyłącznie ziemia Bi-kor.

W tym temacie jestem na bieżąco, bo sama szukałam info. i akurat znacznie więcej jest na temat Ziemie Bikor moja droga :)

anne, a już komentarz do wypowiedzi tej drugiej osoby jest co najmniej dziwny... skoro nie zna Bi-kora to jak ma cokolwiek porównywać i doradzać?

Nie użyłam słowa porównanie, gwoli wyjaśnienia, a jedynie, poprosiłam o scharakteryzowanie kosmetyku którego używa :)

wiolkas

Napisano 27 December 2011 - 03:08 PM

Masz rację - znacznie więcej informacji pojawia się o ziemi Bi-kor, ale tylko na tym forum piszę się wyłącznie o tej ziemi. Zatem proszę by koleżanka scharakteryzowała ten swój kosmetyk ;-)

Tryszka

Napisano 28 December 2011 - 07:39 AM

Dziewczynki proszę mi się tu nie kłócić :) Fajnie, że poruszyłyście taki temat. Każda z Was ma trochę racji. Jest dużo osób, które chodzą po forach i po prostu spamują. Jednak nie każdy tak robi :D Jak już zostało wspomniane, forum nie specjalizuje się w kosmetykach, dlatego pojawiają się takie pojedyńcze tematy. Jesteśmy kobietami i po prostu gdy mamy swój ulubiony kosmetyk to chcemy się tym podzielić ;) Pamiętajcie każdy ma swoje zdanie, a o gustach się nie dyskutuje ;)

wiolkas

Napisano 28 December 2011 - 03:20 PM

No i właśnie dokładnie o to chodzi - wymianę poglądów i zdobycie ciekawych informacji. Liczę, że tamta dziewczyna się nie wystraszyła i jeszcze się tutaj pojawi ;-) Chciałbym uzyskać odpowiedzi.

Pelka

Napisano 31 December 2011 - 09:30 AM

Nie wystraszyłam się ;-) Nie za bardzo wiem co mam napisać - jak mam porównać? Korzystałam tylko z ziemii IKOS. Jest wydajna, łatwo się nakłada i długo trzyma na buzi. To dla mnie najważniejsze. Wystarczy? ;-)

wiolkas

Napisano 02 January 2012 - 02:08 PM

Znam ziemię Ikosa i mnie niczego tłumaczyć nie musisz. To koleżanka z forum chciała informacje porównawcze. Szkoda tylko, że na forum nie ma osoby, która faktycznie mogłaby zrobić prawdziwe porównanie na podstawie własnych doświadczeń.