Skocz do zawartości

Witaj Nieznajoma :)

Zdjęcie

wasze hobby

Rozpoczęty przez koki99 , Sep 27 2017 04:02 PM

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
  • 11 odpowiedzi w tym temacie

koki99

Napisano 27 September 2017 - 04:02 PM

Znacie jakieś fajne sposoby na pasje, które pomogą w zintegrowaniu rodziny?
    Chodzi mi o coś, co może zainteresować wszystkich. Zastanawiam się byśmy może kolekcjonowali komiksy , znalazłam
    sklep oferujący szeroki wybór amerykańskich oraz polskich komiksów, a także związanych z nimi gadżetów, figurek i innych produktów. Zerknijcie sami www.atomcomics.pl Jak myślicie fajny pomysł ? Ktoś z Was kolekcjonuje ?

znajor

Napisano 27 September 2017 - 08:52 PM

Ja się zgadzam w 100% z moim poprzednikiem. Wydaje mi się, że nic dodać i nic ująć z jego wypowiedzi...

Czasem jednak nie potrafię zatrzymać myśli, które podążają własnymi ścieżkami. I wtedy zaczynają się problemy

Adamila021

Napisano 28 September 2017 - 09:22 PM

:)

Adamila021

Napisano 28 September 2017 - 09:22 PM

Moje hobby bardzo dobrze jest opisane jako ten artykuł http://blog.empikfot...c-architekture/

Inatka93

Napisano 13 October 2017 - 08:16 PM

Hmm, a może pojedźcie całorodzinnie do Łodzi na Europejskie Forum Gospodarcze - Łódzkie 2017 ? Jest to event o biznesie, który zakończy się spotkaniem z Wellman i Prokopem i odebraniem nagrody dla najMocniejszego w Biznesie. Zwiedzanie Łodzi też jest ciekawym zajęciem. Moją rodzinę to usatysfakcjonowało. 

Inatka93

;)

Inatka93

;)

wero_toczek

Napisano 19 October 2017 - 11:31 AM

Troche nie mam czasu na takie typowe hobby bo nie wiem czy przeglądanie internetów to mozna nazwać hobby a to przewaznie robie w wolnym czasie. Bardzo lubie musicale więc jeszcze to co najwyzej. I kiedys grałam na fortepianie ale juz nie gram

kokietka

Napisano 26 October 2017 - 10:41 AM

Ja często siadam w swoim fotelu i szydełkuję. Ale z rodziną często gramy w karty - co się ubawimy to nasze. :) Niekiedy uda nam się pojechać nad jeziorko na ryby, to wtedy bardzo się integrujemy. Ale musi być piękna pogoda. :)

Katka27

Napisano 31 October 2017 - 09:08 PM

Rysunek, wspólne wyjścia, czytanie, wyklejanie, różne rzeczy robimy razem

Terkowska

Napisano 18 July 2018 - 07:43 AM

Może gry planszowe? To też chyba ciekawy pomysł na wspólne spędzanie czasu z rodziną

beecia

Napisano 04 March 2019 - 01:58 PM

Bardzo dobry pomysł! Gry planszowe są teraz bardzo modne.