Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Ulubione ćwiczenia na ramiona
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Ulubione ćwiczenia na ramiona
Ulubione ćwiczenia na ramiona 5 mies. temu Oklaski: 1
Było ulubione ćwiczenie na brzuch to ja pytam o ulubione ćwiczenie na ramiona, biceps, triceps.
Szczególnie chciałabym pozbyć się tego zwisającego tłuszczyku i skóry jak się do kogoś macha! Na pewno wiecie o co mi chodzi
Ja znam praktycznie tylko ćwiczenia z hantlami na triceps - prostowanie ręki zza głowy oraz prostowanie ręki wdłuż ciała stojąc pochylonym do przodu.
Kate404
Senior Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O: Ulubione ćwiczenia na ramiona 5 mies. temu Oklaski: 4
Te ćwiczenia, które wymieniłaś są właśnie typowe na wzmocnienie mięśnia zwanego tricepsem. Jak dla mnie najlepszym ćwiczeniem na ramiona, biceps, triceps oraz klatkę piersiową są powszechnie znane pompki większość kobiet ma problem z ich wykonaniem, dlatego proponuję dla pań wersję damską - czyli opieramy się na kolanach (nie na palcach stóp), pupa nisko, ręce szeroko. Postaram się kiedyś wrzucić fotki jak robić takie pompki prawidłowo!!
Tryszka
Admin
graph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Ulubione ćwiczenia na ramiona 5 mies. temu Oklaski: 2
ja uzywam poszczegolnych maszyn odpowiednio dostosowanych do parti ciala...
Doma19
Senior Boarder
graphgraph

O:Ulubione ćwiczenia na ramiona 4 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 6
też sądzę, że pompki są najlepsze !!
Madzia
Senior Boarder
graphgraph

Do góryStrona: 1